BOEK
NU

 
 

KOOKWORKSHOPS & PROEVERIJEN

BIERPROEVERIJ

Brouw een uniek biertje tijdens een bierworkshop! Of beleef een unieke proeverij van onze gepassioneerde biersommelier. Altijd een succes en b(i)eregezellig!

“De passie van deze sommelier was enorm groot. Hij is gedreven en weet waar hij het over heeft! Leuk om de combinatie tussen food en bier te ervaren! Een aanrader voor de bierliefhebbers!”

WIJNPROEVERIJ

Liefde voor wijn, ontdek het tijdens een unieke wijnproeverij! Onze wijnsommelier laat u proeven van diverse landen en combinaties van wijn en spijs.

“Een voortreffelijk georganiseerde proeverij! We hebben afgelopen vrijdag genoten van een heerlijke en gezellige wijnproeverij op het landgoed!
Kortom; een topavond en voor herhaling vatbaar!”

BURGERWORKSHOP

Beleef een workshop in de Oerkeuken en creëer uw eigen signatuurburger! Een workshop mét wedstrijdelement en pure producten.

“Wat een top workshop, heel goed verzorgd en professionals aan het werk! Mensen die niets hebben met koken hebben tijdens deze workshop hun creatieve en culinaire kant ontdekt!”

SUSHI WORKSHOP

Leer de kneepjes van het sushi vak! Tijdens deze workshop beginnen jullie met een welkomstdrankje, waarna jullie zelf aan de slag gaan.

“Tijdens onze nieuwjaarsborrel hebben wij zelf de sushiworkshop ervaren. De gezelligheid, verse ingrediënten en foodkennis was voor ons de perfecte combinatie! Kortom, een aanrader voor Foodies!”

VLAAIBAKWORKSHOP

Echte Limburgse vlaaien bakken, dat is pas een mooi uitje! Samen met onze professionele bakker gaan jullie aan de slag om een echte heerlijke Limburgse vlaai te bakken.

“Eind september hebben we een geweldige vlaaibak-workshop gehad, geregeld door Down South. Wij hebben een hele leuke dag gehad!”

KOOKWORKSHOP EN FOODSTYLING

Van recepten tot culinaire kunst, food- en moodstyling! Zonde om op te eten? Zeker! Maar perfect voor het ontwikkelen van recepturen en food glamour.

“Deze workshop is nog leuker dan we dachten! Wij hebben de activiteit gecombineerd met de Mobiele Fotocursus. Hierdoor was niet alleen het gerecht maar ook de foto perfect!”

 

KRUIDENWORKSHOP

Een interactieve workshop waarbij zowel jong en oud nog een heleboel kan leren. U leert een aantal kruiden herkennen aan uiterlijk, geur en smaak.

Veel kruiden zijn geschikt om thee van te zetten. Dat is niet alleen gezond en lekker, maar helpt vaak ook bij diverse kwaaltjes en klachten. Een leuke interactieve workshop voor iedereen!

FROM FARM TO FORK

Ga mee op pad en maak kennis met onze streek! We nemen jullie namelijk mee op reis door het Heuvelland waarbij elke stop een deel is van jullie diner.

Wat is het verhaal achter deze producten, wat is de herkomst en hoe gaan we het bereiden? Maak kennis met de behind the scenes van elk product en ga zelf in de keuken aan de slag.

WIJNGAARD RONDLEIDING

Niet alleen Limburgse wijnen evenaren die uit Frankrijk, ook de Limburgse wijngaarden zijn een lust voor de zintuigen! Tijdens de rondleiding waan je je even in het buitenland.

Leer alles over dit vakmanschap en de wijngaard van de wijnmaker zelf. Uiteraard wordt ook de innerlijke mens verwend!