BOEK
NU

 
 

UW VERBLIJF BIJ CARRĒ 1711

‘s Ochtends breekt het licht door het slaapkamerraam. U wordt wakker met uitzicht op een strakblauwe lucht en groene weilanden waar koeien en schapen lopen. Na een heerlijke douche in uw privébadkamer loopt u naar beneden, waar een ontbijt staat uigestald op een lange tafel naast de open keuken.

Wat staat er vandaag op de planning? Gaat u genieten van de omgeving tijdens een lange wandeling? Of misschien gaat u wel op ontdekking in één van de karakteristieke steden die Nijswiller omringen. Natuurlijk kunt u ook genieten van het vakantieverblijf zelf. Hier is genoeg te doen! Lees een boek op het privéterras, of ga met de kinderen naar de speeltuin die op loopafstand ligt. Misschien verblijft u wel samen met collega’s bij Carrē 1711 en kijkt u uit naar een dag vol teambuilding en coaching, met als afsluiting een verzorgd diner.

Hoe uw dag er ook uitziet, wij weten zeker dat u bij Carrē 1711 volop gaat genieten. Van de omgeving, de luxe faciliteiten en de authentieke kenmerken. En natuurlijk ook van de niet te evenaren gastvrijheid van dit prachtige stukje Zuid-Limburg!

ZAKELIJK

Kom samen en laat jullie creativiteit de vrije loop. In de open ruimtes en rustige omgeving van Carrē 1711 komen jullie zeker tot nieuwe, frisse ideeën. Ook geschikt voor coaches en teambuilding!

ZORG

Carrē 1711 is zo ingericht dat iedereen hier kan genieten. De rustige omgeving, rolstoeltoegankelijke woning en inpandige lift biedt zo ook een heerlijk verblijf voor zorginstanties.

LEISURE

Geniet samen van een welverdiende vakantie in het prachtige Zuid-Limburg! Ontdek iedere dag weer iets nieuws in de heerlijke omgeving van Carrē 1711, ontspan in de luxe vakantiewoning of ga eropuit.