BOEK
NU

 
 

OMGEVING

In de omgeving van Carrē 1711 zijn tal van leuke dingen te doen. Hierbij alvast een greep uit de mogelijkheden. Ook tijdens jullie verblijf op de hoeve kunnen jullie natuurlijk altijd op ons afstappen voor leuke tips en uitjes.

VIND DE SECRET SPOTS IN DE LIMBURGSE NATUUR

In het Heuvelland valt zoveel te ontdekken! Ga op onderzoek uit in het gangenstelsel van de Valkenburgse grotten, tijdens een vakwerkwandeling of maak een bloesemwandeling door het fruitige hart van Eijsden-Margraten. Een vakantie in Frankrijk is niet nodig, ook hier kunt u op excursie door de vele zonnige wijngaarden. Het Alpengevoel ervaart u dan weer in Vijlen of tijdens een sneeuwwandeling door het prachtige Geuldal.

OOK VOOR DE KINDEREN IS HIER GENOEG TE DOEN

Vlakbij Carrē 1711 zijn genoeg speeltuinen te vinden! Terwijl de kinderen spelen in de vrij toegankelijke speeltuinen geniet u van een hapje, een drankje en een prachtig uitzicht. Bijvoorbeeld vanaf een van de hoogst gelegen speeltuinen van Nederland. Of neem deel aan het plezier bij het blotevoetenpark in Brunssum, de dierentuinen in Kerkrade en Aken, diverse zwembaden en nog veel meer!

OOK DE DAGELIJKSE VOORZIENINGEN ZIJN NATUURLIJK VOLOP AANWEZIG!

Carrē 1711 ligt midden tussen uitgestrekte weilanden. Toch zijn de dagelijkse voorzieningen hier op een steenworp afstand te vinden. Wat dacht u van verse broodjes in de ochtend van een bakkerij uit de buurt? Ook vindt u de slager, supermarkt en groenteboer dichtbij uw verblijf. Van uw dagelijkse inkopen een dagje uit maken? Dat kan natuurlijk ook! Bekijk bij Landgoed Heerdeberg de vrolijke scharrelende varkens in de buitenlucht of ga een dagje shoppen in Valkenburg, Maastricht, Heerlen of Luik!