BOEK
NU

 
 

HEALTH & RELAX

KRUIDENWANDELING

Een interactieve wandeling voor jong en oud! Beleef de prachtige omgeving en ontdek welke bijzondere inheemse planten hier groeien.

“Een heerlijke wandeling door het groene landschap gehad! Onze gids wist vanalles te vertellen over alle kruiden die hier groeien. Lekker gewandeld en veel geleerd.”

KRUIDENWORKSHOP

Een interactieve workshop waarbij zowel jong en oud nog een heleboel kan leren. U leert een aantal kruiden herkennen aan uiterlijk, geur en smaak.

Veel kruiden zijn geschikt om thee van te zetten. Dat is niet alleen gezond en lekker, maar helpt vaak ook bij diverse kwaaltjes en klachten. Een leuke interactieve workshop voor iedereen!

WIJNPROEVERIJ

Liefde voor wijn, ontdek het tijdens een unieke wijnproeverij! Onze wijnsommelier neemt u mee in het stijlvolle karakter van diverse wijnen. Proef verschillende landen, achtergronden en combinaties van wijn en spijs!

“Een voortreffelijk georganiseerde proeverij! Kortom; een topavond en voor herhaling vatbaar!”

 

TAI CHI WORKSHOP

Tai chi heeft zoveel voordelen, waaronder een betere houding, minder pijnklachten, meer energie en minder stress, betere concentratie en een gezonder lichaam.

Verbeter uw bewustwording, concentratie en ontspanning. Deze verkorte vorm van Tai chi kan iedereen leren. De ideale energizer tijdens of na uw vergaderingen!

LEVEN ZONDER STRESS

Last van stress? Dit kan verregaande gevolgen hebben – zowel lichamelijk als geestelijk. Met enkele simpele aanpassingen maak je je lichaam stressbestendig!

Leer nieuwe perspectieven, praktische benaderingen en verken de kracht van voeding voor een stressbestendig leven en een blijvende impact op je gezondheid.

WIJNGAARD RONDLEIDING

Niet alleen Limburgse wijnen evenaren die uit Frankrijk, ook de Limburgse wijngaarden zijn een lust voor de zintuigen! Tijdens de rondleiding waan je je even in het buitenland.

Leer alles over dit vakmanschap en de wijngaard van de wijnmaker zelf. Uiteraard wordt ook de innerlijke mens verwend!