BOEK
NU

 
 

EEN DAG VOL MEETINGS

Met welk doel jullie dan ook kiezen om samen te komen, bij Carrē 1711 zal dit sowieso worden bereikt!

Neem plaats in één van de grote ruimtes om plannen te bespreken, in de woonkamer na een lange dag vol meetings of op het terras om te genieten van de laatste zonnestralen. Bij Carrē 1711 gaan rust en creativiteit hand in hand. Door de ligging van de hoeve is er geen ruimte voor drukte of stress, maar des te meer voor het vrij nadenken en ontwikkelen van nieuwe ideeën in de luxe van een eigen privéverblijf.

Naast de standaard faciliteiten wordt jullie verblijf voorzien van diverse luxe benodigdheden. Uw verblijf kan flexibel worden ingevuld met oog op jullie planning. De grote horecakeuken biedt ruimte voor gezelligheid en culinaire hoogstandjes. Naar wens verzorgen wij voldoende bevoorrading, zodat jullie hier niet naar hoeven om te kijken. Onze grillmeesters ter plekke kunnen tevens een heerlijke barbecue verzorgen, direct vanaf de sfeervolle Ofyr.

COACHES

Carrē 1711 is tevens geschikt voor coaches die teamtrainingen verzorgen. Er is genoeg ruimte om de groep in zijn geheel toe te spreken of te verdelen in kleine groepen. De ligging van de hoeve verzekert een training zonder afleiding en met de focus op het team. Maak gebruik van het buitenterrein of de sfeervolle binnenruimtes. Bovendien is de hoeve voorzien van alle benodigde audio en visuele middelen.

ZAKELIJK VERBLIJF

Samen organiseren we het perfecte zakelijke verblijf!

Een locatie zoeken, activiteiten kiezen, zorgen dat alles en iedereen op het juiste moment op de juiste plek is… Bij het organiseren van een zakelijk verblijf, off-site of heisessie komt veel kijken. Naast uw dagelijkse baan kan dit een hele opgave zijn. Graag kijken wij met u naar de behoeftes, doelstellingen en de gewenste invulling. Zo organiseren we samen een perfect en professioneel zakelijk verblijf.


TEAMBUILDING

Door de juiste teambuilding wordt jullie team nog sterker! Jullie kiezen de doelen die behaald dienen te worden, dan zorgen wij voor een passende en professionele invulling.

VERGADERARRANGEMENTEN

De open ruimtes van Carrē 1711 zijn perfect voor off-site strategie meetings, brainstormsessies en evaluaties. Wij verzorgen alle benodigdheden, eten en drinken.

TRAINING EN COACHING

Haal alles uit jezelf en uit jullie team bij Carrē 1711. De intieme en sfeervolle ruimtes, het buitenterrein en de rustige omgeving biedt alles wat nodig is voor effectieve trainingen.