BOEK
NU

 
 

ACTIEF BELEVEN

BOER VOOR EEN DAG

Zuid-Limburg staat bekend om haar landelijke omgeving en het boerenleven. We nemen u namelijk mee naar de boerderij. Uw overal hangt klaar en uw laarzen staan op een rij!

Vandaag gaan we de boer op! Dit programma bieden we ook aan voor andere beroepen, zoals barista , bierbrouwer, champagneboer, circusartiest en DJ.

GROTTENTOCHT

Een spannende, avontuurlijke en gezellige doolhoftocht in de Mergelgrotten vol met verrassingen en opdrachten. Ga samen op pad in de mergelgangen.

“Het was een erg leuke ervaring om zo in de grotten te lopen. Het parcour in het donker was spannend maar goed voor de samenwerking van de jongeren. Al met al een superleuke activiteit!!”

HIGHLAND GAMES

Sportief, actief en so much fun! Ga met uw clan voor de winst tijdens diverse activiteiten. De ultieme sfeer creëren we met whisky en vuurkorven.

“De Highland Games waren zo tof! Genoten met de hele groep van de leuke sfeer, intensieve spellen en lekkere BBQ. Ook heel fijn dat iedereen mee kon doen, van jong tot oud!”

MOUNTAINBIKE TOCHT

Op een mountainbike ervaren jullie het Limburgse landschap optimaal. Uiteraard zoeken we de mooiste routes uit. Geniet van het adembenemende uitzicht!

“Wat een leuke tocht hebben wij gereden!! De leukste ins –en outs gezien van Limburg en dat terwijl we toch bezig waren. Wij hebben ons heel erg geamuseerd. Bedankt voor alle goede zorgen team Down South.”

SCHAPEN DRIJVEN

Schapen drijven is HOT! Hoe zorgt u er voor dat uw gedrag het gewenste effect heeft? Dit en nog veel meer maakt het programma ongemerkt tot een leuke communicatietraining!

“Met vriendengroep een middagje schapendrijven gedaan. Veel gelachen en veel actie. En goed geregeld. Tenslotte nog een compliment voor de vlaai achteraf.”

LUDIEKE ACTIVITEITEN

Leuke, unieke en grappige activiteiten op locatie! Op zoek naar een invulling waarbij humor de boventoon voert? Dan zijn deze perfect.

Kies voor het levensgrote Stef Stuntpiloot, Dokter Bibber, Beerpong XL of een van de andere fun activiteiten. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

SOCIAL ADVENTURE

Een korte break tussen uw vergaderingen of een effectieve teamtraining waarbij aantoonbaar resultaat geboekt wordt! Maatwerk is het keyword!

“Een geslaagde teambuilding-activiteit gericht op communicatie & vertrouwen.
Super om op ons eigen landgoed de sterktes & zwaktes van collega’s te leren kennen.”

SURVIVAL AND ADVENTURE

Grenzen verleggen tijdens een adventure programma aan de rand van Maastricht! Abseilen, tokkelen, indianenbrug en een touwbaanparcours vormen een sportieve survivalmiddag voor jong en oud!

“Wat een geweldige dag hebben wij gehad! Onze angsten overwonnen. Wat was dit gaaf, bedankt voor jullie geduld en enthousiasme!”

YOGA

Last bij het terugvinden van de balans in hoofd en lichaam. Word weer helemaal zen tijdens een (online) yogasessie waarbij alles draait om balans en ontspanning.

Een populaire en stoere aanpak die aansluit bij een healthy lifestyle van sterke carrièremannen en -vrouwen. Create the best state of mind!