BOEK
NU

 
 

CULINAIR

Activiteiten om jullie vingers bij af te likken! Heerlijk ontspannen tijdens een verzorgd diner of juist zelf aan de slag gaan? Bij ons is alles mogelijk. Vanuit evenementenbureau Down South Events organiseren we een passende culinaire activiteit voor jullie. Het mooiste? Dit kan natuurlijk in of rondom jullie eigen vakantiewoning plaatsvinden! Bekijk onderstaande mogelijkheden of neem contact met ons op voor meer gastronomische ideeën.

PROEVERIJEN

Komt u bij ons een hapje of een drankje proeven? Onze chefs en sommeliers vertellen honderduit over de tapas, bieren en wijnen die ze aanbieden. U hoeft alleen maar te genieten van al dit lekkers!

KOOKWORKSHOPS

Creëer zelf een heerlijk gerecht tijdens één van onze interactieve kookworkshops. Maak de ultieme hamburger, de creatiefste cocktail of (deze mag natuurlijk niet missen) de lekkerste Limburgse vlaai!

ONTBIJT MOGELIJKHEDEN

Wakker worden door de geur van verse broodjes, zonder zelf naar de bakker te hoeven? Dat klinkt toch als muziek in de oren! Neem ‘s ochtends plaats aan een gedekte tafel en geniet van een heerlijk ontbijt.

 

LUNCH MOGELIJKHEDEN

Belegde broodjes, soep, een luxe buffet of een sitting lunch… Waar gaat jullie voorkeur naar uit? Perfect voor een heerlijke ontspannen dag in jullie vakantiewoning. Of misschien als lunchpakket voor onderweg?

DINER MOGELIJKHEDEN

Een diner helemaal aangepast aan jullie wensen. Als dat geen vakantiegevoel oproept, dan weten wij het ook niet meer! Italiaans, Spaans, buffet, walking dinner… Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden.

CHEF OP LOCATIE

Een chef die jullie gehele verblijf aanwezig is? Dat is pas luxe! Stem met de chef jullie ontbijt, lunch en diner af. Hij verzorgt gerechten op een net wat andere manier, zoals met een spectaculaire live cooking show!

 

CULINAIRE TEAMTRAININGEN

Een teamtraining met meer diepgang dan enkel het culinaire aspect. Met de focus op samenwerking en communicatie maken jullie van verfijnde producten uit het landschap een heerlijk diner.

BOODSCHAPPENSERVICE

Natuurlijk kunnen jullie zelf boodschappen doen, maar we begrijpen hoeveel werk dit kost. Daarom verzorgen wij een boodschappenservice: jullie vullen de lijst in, wij zorgen voor een gevulde koelkast!