BOEK
NU

 
 

EVENTPLANNER

Carrē 1711 is slechts één van onze grote liefdes. Vanuit evenementenbureau Down South Events organiseren we een grote diversiteit aan evenementen. Van grote jubileumweekenden en teambuildingactiviteiten tot bedrijfsfeesten en openingen: iedere opdracht is voor ons weer een kans om al onze expertise uit de kast te halen.

Voor toekomstige evenementen kunnen we door Carrē 1711 gebruikmaken van een eigen locatie. Dit biedt zoveel mogelijkheden om de ultieme beleving te creëren. En laat dit nu onze specialiteit zijn! Brainstormen, uw wensen verzamelen en hier een evenement van maken dat u niet voor mogelijk houdt.

Graag nodigen we u uit contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard is het ook mogelijk om voor uw beeldvorming de locatie te bezichtigen.

Blijkt de agenda van Carrē 1711 vol op de door u gewenste data? Neem dan ook vooral even contact met ons op. Als evenementenbureau zijn wij zeer goed bekend met de omgeving. We gaan graag samen met u op zoek naar een vervangende locatie met dezelfde kwaliteit en uitstraling. Natuurlijk nemen we u hierbij al het regelwerk uit handen. Ook als u op zoek bent naar een heel ander type locatie, helpen we u graag met het vinden van de juiste look, feel en invulling!

REFERENTIES

 • Jansen Group

  Ik wil jullie hartelijk danken voor de fijne samenwerking van de afgelopen weken. Het was een zeer geslaagd feest zaterdag.

  Ik heb niks dan lovende reacties ontvangen, zowel van medewerkers als van de voltallige directie. Iedereen zeer tevreden dus en daar doen we het natuurlijk allemaal voor.

  Dit was nooit mogelijk geweest zonder jullie professionele aanpak en die van jullie medewerkers. Zowel de medewerkers in de zaal als de hostessen waren heel vriendelijk en behulpzaam.

  Jullie denken mee tot in het kleinste detail en dat waardeer ik enorm.

  Ik hoop van harte dat we in de toekomst nog een keer mogen samenwerken.

  Bedankt!

 • DAF Trucks

  Jong, dynamisch, efficiënt en bijzonder creatief, dat zijn de eerste woorden die me te binnen schieten. Niets is te veel. Wat ik zelf als zeer prettig ervaarde, was het feit dat ze altijd bereikbaar waren en dat er oprecht interesse werd getoond in het event, het verloop ervan en de uitvoering ervan.

  Ik heb alleen maar bewondering voor Giulia en haar team. Giulia is zeer professioneel bezig met haar vak en haar hosts zijn jong, fris enthousiast. Je wordt op alle vlakken ontzorgd. Precies wat je nodig hebt als je een event draait. Dan moet je je focussen op de essentiële dingen en de rest moet je kunnen overlaten aan derden.

  Tip van één opdrachtgever aan een toekomstige opdrachtgever: geef Giulia de ruimte om met je mee te denken en dan kom je tot zeer creatieve, leuke ideeën die uitmonden in een topevent.

 • Huwelijk Kevin & Kyra

  Daar wij in eerste instantie op een andere locatie gingen trouwen, en deze eigenaar ons meer dan 1 jaar heeft voorgelogen, waardoor wij 1,5 week voor onze trouwdatum zijn moeten verkassen naar een andere locatie... Is onze bruiloft uiteindelijk binnen 1,5 week volledig naar wens georganiseerd op een schitterende locatie. Alles is naar wens uitgevoerd, van aankleding tot catering... noem het maar allemaal op!

  Wij hebben een hele prettige samenwerking gehad in deze 1,5 week... Zelfs tijdens de “grote dag“ zelf was niks te gek!!

  Plotseling kwam daar regen... maar meteen kregen onze gasten een paraplu en binnen 20 minuten was de hele setting aangepast.

  Het team heeft enorm veel bijgedragen aan onze dag... welke SUPERIEUR was!!!

  EEN AANRADER als je op zoek bent naar een bedrijf welke zich 200% inzet voor hun klanten en continu meedenkt/schakelt op basis van omstandigheden! Jullie waren TOP!

 • Kronenburg Group

  Ons 50 jarig jubileum 3/4 April was een onvergetelijke gebeurtenis. Van een puzzeltocht met oldtimers eendjes tot een fantastische lunch, een top diner en een feestavond om nooit te vergeten.

  Jullie zijn the best ever. Iedereen en niemand uitgezonderd kreeg de aandacht en warmte die jullie uitstraalden. De locatie was perfect en een hele goede keuze van jullie.

  Jullie zijn toppers!

 • Damen Transport

  Mede dankzij jullie en jullie gehele team kunnen we met veel plezier terugblikken op een onvergetelijk feest! Alles was tot in de puntjes geregeld en overal was aan gedacht. Tot en met de visjes in de bar, om maar een leuk detail te noemen...

  De vele lovende reacties die we van onze gasten hebben ontvangen maken de dag voor ons nog eens extra speciaal en daaraan hebben jullie voor een groot gedeelte bijgedragen!

  We zullen nog lang nagenieten...

  Nogmaals bedankt!

 • Trouwjubileum Martine & Bas

  Na een voorspoedige thuisreis zijn we weer terug in Zwitserland en weer gewoon aan het werk. We hebben in de auto uitgebreid kunnen napraten over ons prachtige feest. Van onze gasten krijgen we enorm veel leuke reacties.  Iedereen is echt super enthousiast en nog aan het nagenieten.

  Heel erg bedankt voor jullie organisatie en inzet op de dag zelf. Jullie hebben een hartstikke leuk team met mensen die allemaal zeer professioneel, betrokken en enthousiast werken, zonder op de voorgrond te treden.

 • Tachtigjarige verjaardag Annie

   

  We wilden de viering van een verjaardag, een mijlpaal, groter aanpakken. Het moest iets spraakmakends worden dat voorgoed een plek in de herinnering van familie en vrienden en uiteraard van onszelf zou krijgen. Omdat wij het gevoel hadden dat we dat niet zelf moesten doen om het beoogde doel te bereiken, kwamen wij in contact met Giulia en Myra. En dat voelde van meet af aan goed.

  Wat waren wij in uitstekende handen terechtgekomen en wat werd er doelgericht en creatief door hen voor ons gedacht en altijd in overeenstemming met onze wensen. Het kon dus niet misgaan. De organisatie van het feest liep als een trein. Met als resultaat een onvergetelijke verjaardag, waar tot op de dag van vandaag nog door iedereen lovend over wordt gesproken.

 • Het geplande zomerkamp met studenten van de Calo (hogeschool Windesheim) in Zwolle kon door Corona helaas geen doorgang vinden. Omdat de accommodatie toch was gehuurd zijn we daarom alleen met een paar collega's afgereisd naar Bourgondisch Limburg en we hebben geen spijt…! We hadden na de immense en zéér geslaagde verbouwing de primeur om als eerste gasten te mogen verblijven in deze geweldige carré boerderij en dat was een voorrecht! Wat een prachtige plek, wat een fantastisch huis en wat een onvoorstelbaar vriendelijke eigenaren voor wie niets teveel is. Stijlvol ingericht, van alle gemakken voorzien en meer dan voldoende plekjes om het ondanks de heerlijke open en grote ruimtes intiem te maken. Dit is genieten en service op het allerhoogste niveau! Veel geluk met jullie onderneming! Hartelijke groet, Bas Baremans
  Bas Baremans
  Bas Baremans