BOEK
NU

 
 

DINER MOGELIJKHEDEN

Een diner helemaal aangepast aan jullie wensen en voorkeuren. Als dat geen vakantiegevoel is, dan weten wij het ook niet meer! Italiaans, Spaans, een buffet, walking dinner… Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden.

LIVE COOKING DINER

Wat is er nou lekkerder dan “thuiskomen” en letterlijk aanschuiven bij een heerlijk diner? Samen met de chef bepalen jullie op voorhand het menu en de stijl.

Kiest u voor een 3, 4, 5 of 8 gangen menu of gaat de voorkeur uit naar een wijnspijs proeverij geheel verzorgt door onze chef? Alles kan! Laat de bourgondische verwijnerij maar aan ons over!

DINERBUFFET

Makkelijk, goed verzorgd en altijd topkwaliteit! Kiezen jullie voor een Italiaans buffet of gaat de voorkeur uit naar een Franse keuken, wellicht Thaise keuken of een echte bourgondische Limburgse tafel?

Graag maken we samen met u een keuze waarna jullie enkel nog de tafel hoeven te dekken voor een heerlijke avond samen.

LIVE OFYR EXPERIENCE

Wij voorzien uw verblijf van (h)eerlijke gerechten gemaakt op de OFYR trailer bij open vuur. Sfeer, warmte en culinaire beleving gegarandeerd! Vlees, vis of vega(n), wij hebben een ruime keuze voor iedereen.

Onze ervaren chefkoks gaan graag voor jullie aan de slag. Neem contact met ons op, dan zorgen wij samen voor een onvergetelijke experience!