BOEK
NU
 
 

OZZE VINK FOUNDATION

Het jaar 2023 had feestelijk ingeluid moeten worden met de officiële opening van Carrē 1711 en het jubileum van Down South Events. Tot ons grote verdriet begon 2023 op een hele andere manier. Op 4 januari overleed pap plotseling. Onze Vink, man, vader, opa, levensgenieter en steun en toeverlaat van velen. Voor Down South Events was hij een inspiratiebron voor het steken van onuitputtelijke energie in de dingen die je liefhebt. Maar ook voor Carrē 1711 kon ik altijd op hem rekenen, of dit nu was voor een woord advies, een hand hulp of al die uren werk die hij in de verbouwing stak.

Ons feest is inmiddels verplaatst, maar pap zullen we nooit vergeten. Ozze Vink Foundation is opgericht om zijn leven op een blijvende manier te herinneren. Heel veel werk hebben we hier niet in hoeven steken: pap had het al helemaal uitgedacht en meer dan eens uitgesproken. Wanneer hij even tijd had, keek hij – met één been tegen de muur leunend en een sigaret in de mond – uit over het prachtige Limburgse landschap en deelde hij met ons zijn droom om het Heuvelland nog net iets mooier te maken.

De droom van pap zal nu werkelijkheid worden. Bewustwording van het Limburgse erfgoed, behoud van het landschap en educatie voor jong en oud… Dit en meer zullen we vanuit Ozze Vink Foundation verzorgen. Wanneer dit zijn vruchten heeft afgeworpen en u hiervan geniet, denk dan eens hoe mooi ‘ons’ Limburg is. En aan pap, die daar zijn steentje aan heeft bijgedragen.

Natuurlijk is dit zonder uw hulp niet mogelijk. Bent u ter gelegenheid van het feest nog op zoek naar een mooi cadeau? Geef een donatie, dan maken we samen Limburg nóg een beetje mooier. Zoals alle creatieve en spontane acties kost het tijd om de details in te vullen, waardoor ons rekeningnummer momenteel nog inactief is. Uw donatie kunt u daarom ook meenemen naar het feest, dan zorgen wij dat het op de juiste plek terechtkomt.

Gegevens

Momenteel heeft Ozze Vink Foundation nog geen actief rekeningnummer. Dit zal voor 13 juli in orde gemaakt worden. Deze pagina wordt t.z.t. bijgewerkt.