BOEK
NU

 
 

EROPUIT

Hoewel jullie in een heerlijke rustige omgeving verblijven, is er genoeg te doen in de nabije omgeving van Carrē 1711! We delen de mogelijkheden graag met jullie, maar ook tijdens jullie verblijf staat onze deur altijd open voor vragen.

Liever een activiteit op maat? Dat kan natuurlijk ook! Lees hierover meer op onze activiteitenpagina, of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

STEDEN

Een avondje uit op z’n Bourgondisch

Voor een ontspannen avondje uit is Limburg ideaal. Ontdek Maastricht van grote hoogten vanaf de Bold Rooftopbar, drink bijzondere cocktails bij Noon of eet Italiaans bij het beste Italiaanse restaurant van Nederland.


LANDELIJK

Ontdek de mooiste plekken van Limburg tijdens uw verblijf bij Carrē 1711!

Bezoek bijvoorbeeld Wijndomein de Plank, de zuidelijkste wijngaard van Nederland. Vanuit deze bijna on-Nederlandse locatie zullen jullie zeker genieten van het prachtige uitzicht over het Gulpdal en de Voerstreek. Bierliefhebber? Leer meer over het brouwproces tijdens een rondleiding bij Brand of Gulpener.


CULTUUR

Een dagje cultuur snuiven hoort natuurlijk ook bij een verblijf in het Limburgse Heuvelland

Bezoek in Margraten de enige Amerikaanse Begraafplaats van Nederland. Ga op ondergrondse ontdekkingstocht en kom oog in oog te staan met de verborgen geheimen en de rijke historie van de befaamde mergelgrotten in Valkenburg. Of bewonder de street art in Heerlen: van kleine, verstopte mini-schilderijtjes tot enorme muurschilderingen van internationale kunstenaars.