BOEK
NU

 
 

REFERENTIES

GEBR. VAN ‘T HEK

Wat een geweldig mooie locatie met een prachtig ingerichte woning van alle gemakken voorzien. Wij hebben het zo ontzettend fijn gehad!

FAMILIE VAN BINSBERGEN

FANTASTISCH! Wij hebben als familie fantastische dagen gehad op deze locatie. Verder is alles ruim en luxe opgezet en van alle gemakken voorzien.

FIETSCLUB DE CLICKERS

Toplocatie! Alles was prima in orde, met nette kamers en een goed uitgeruste keuken. We gaan zeker nog eens terugkomen!

 

FAMILIE SNEEUW

Wat een toplocatie in het prachtige Zuid-Limburgse landschap! Er was veel ruimte, zowel binnen als buiten. Echt een aanrader!

BROUT

De hele sfeer en het totaal aan faciliteiten hebben erg bijgedragen aan een succesvolle kick-off. Prachtige locatie. Zeker een aanrader.

FAMILIE VAN LOOVEREN

Prachtige locatie in Zuid-Limburg! Zeer grote en mooie gezellige woning, voorzien van alle comfort (en heel goede bedden).

 

CALO ZWOLLE

We hadden na de immense en zéér geslaagde verbouwing de primeur om als eerste gasten te mogen verblijven…

VAN GESTEL

De woning is prachtig gelegen, mooie leefruimte en keuken. De keuken is goed uitgerust. De bedden zijn uitstekend.

DAMSMA

Alle aanwezigen waren onder de indruk van de luxe kamers en complete keuken. Carré 1711 bood genoeg ruimte. Alles was pico bello in orde.

 

TACHTIGJARIGE VERJAARDAG ANNIE

Wat waren wij in uitstekende handen terechtgekomen en wat werd er doelgericht en creatief door hen voor ons gedacht en altijd…

DAF TRUCKS

Jong, dynamisch, efficiënt en bijzonder creatief, dat zijn de eerste woorden die me te binnen schieten. Niets is te veel…

LTV TRAININGEN

Absoluut geweldig. Men voelt zich thuis, het is chip en warm en boven al uiterst top verzorgd. Een geweldige gastvrijheid, vakkundig personeel.

 

JANSEN GROUP

Ik wil jullie hartelijk danken voor de fijne samenwerking van de afgelopen weken. Het was een zeer geslaagd feest zaterdag…

VAN TUIJL

Een prachtige omgeving met van alles te doen. Een aardige eigenaar, als er vragen zijn werden we snel, goed en vriendelijk geholpen. Een echte aanrader!

DAMEN TRANSPORT

Mede dankzij jullie en jullie gehele team kunnen we met veel plezier terugblikken op een onvergetelijk feest! Alles was tot in de puntjes geregeld en…

 

KRONENBURG GROUP

Ons 50 jarig jubileum 3/4 April was een onvergetelijke gebeurtenis. Van een puzzeltocht met oldtimers eendjes tot een fantastische…

Stuur hier uw referentie

 

    Uw referentie compleet maken?

    Maak uw referentie compleet en stuur enkele bijbehorende foto’s naar: [email protected].