BOEK
NU

 
 

FAMILIE ACTIVITEITEN

BOER VOOR EEN DAG

Zuid-Limburg staat bekend om haar landelijke omgeving en het boerenleven. We nemen u namelijk mee naar de boerderij. Uw overal hangt klaar en uw laarzen staan op een rij!

Vandaag gaan we de boer op! Dit programma bieden we ook aan voor andere beroepen, zoals barista , bierbrouwer, champagneboer, circusartiest en DJ.

GRAFFITI

Wat een creatieve workshop! Laat de kunstenaar in u naar boven komen en maak van een blank canvas een prachtig kunstwerk.

De witte doeken, spuitbussen en beschermende kleding staan al klaar. Een hele leuke workshop om samen met de kids te doen. Natuurlijk mogen jullie de kunstwerken na de workshop mee naar huis nemen.

GROTTENTOCHT

Een spannende, avontuurlijke en gezellige doolhoftocht in de Mergelgrotten vol met verrassingen en opdrachten. Ga samen op pad in de mergelgangen.

“Het was een erg leuke ervaring om zo in de grotten te lopen. Het parcour in het donker was spannend maar goed voor de samenwerking van de jongeren. Al met al een superleuke activiteit!!”

 

HIGHLAND GAMES

Sportief, actief en so much fun! Ga met uw clan voor de winst tijdens diverse activiteiten. De ultieme sfeer creëren we met whisky en vuurkorven.

“De Highland Games waren zo tof! Genoten met de hele groep van de leuke sfeer, intensieve spellen en lekkere BBQ. Ook heel fijn dat iedereen mee kon doen, van jong tot oud!”

KRUIDENWANDELING

Een interactieve wandeling voor jong en oud! Beleef de prachtige omgeving en ontdek welke bijzondere inheemse planten hier groeien.

“Een heerlijke wandeling door het groene landschap gehad! Onze gids wist vanalles te vertellen over alle kruiden die hier groeien. Lekker gewandeld en veel geleerd.”

MUZIEKWORKSHOP

Samen een eigen lifesong opnemen met instrumenten en elementen die voor het grijpen liggen! De doelstelling is niet alleen een toffe opname maken, maar ook dichter bij elkaar komen!

“De muziek is een middel om een gezamenlijk doel te bereiken, dit hebben wij wel gezien tijdens onze workshop. Wij gaan hem nog een keer doen!”

 

POPQUIZ

Beleef een strijd tussen verschillende teams met de meest uiteenlopende muziekgenres en een grote diversiteit aan vragen. Een sfeervolle activiteit met wedstrijdelement en vooral veel humor!

Aangevuld met live muziek, spetterende visuals en meeslepende interactie. En wilt u de echte sfeer proeven? Dan zorgen wij voor hapjes en drankjes!

PYROGRAFIE

Laat uw creativiteit de vrije loop en creëer mooie cadeaus voor uzelf of voor iemand anders! Maak de meest persoonlijke sleutelhangers, interieurhangers, naamplaatjes, takken met spreuken en nog veel meer.

U krijgt uitleg over de brander, tips om een kunstwerk te maken en bovendien genoeg voorbeelden, dus geen gebrek aan inspiratie!

ROOFVOGEL WORKSHOP

Elegant, statig, maar vooral indrukwekkend… Met een sierlijke beweging landt de roofvogel bij een van jullie deelnemers op de handschoen. Een bijzondere manier om deze prachtige dieren van dichtbij te ontmoeten!

De veelzijdigheid in het programma zorgt voor een grote dosis aan mogelijkheden afgestemd op jullie groep!

 

SCHAPEN DRIJVEN

Schapen drijven is HOT! De schaapsherder vertelt alles over de schapen en het drijven! Tijdens dit unieke programma weerspiegelen de Bordecollies uw gedrag. Hoe zorgt u voor het gewenste gedrag?

“Met vriendengroep een middagje schapendrijven gedaan. Veel gelachen en veel actie. En goed geregeld. Tenslotte nog een compliment voor de vlaai achteraf.”

VARKENS SAFARI

Kom alles te weten over de varkenshoederij! De boer neemt u mee in het proces op weg naar 100% ecologische boeren. Een rondleiding voor jong en oud. Educatief, interactie met onze Kuusje (en biggetjes), maar vooral een dagje ultiem genieten!

Vanaf onze hoeve wandelt u met een gids naar de varkens. Vul de activiteit aan met een heerlijke proeverij!