BOEK
NU

 
 

WIE ZIJN WIJ?

 

GIULIA

Opgroeiend in een historische vakwerkwoning in het pittoreske Mechelen, is de recreatie er met de paplepel ingegoten.

Als ‘meadje’ uit deze omgeving heb ik jarenlang mogen kennismaken met toeristen, die op hun beurt even mochten proeven van het Limburgse landschap en het Bourgondische leven.

De Zuid-Limburgse Toscane is de ideale locatie om de dagelijkse drukte even te ontvluchten en helemaal tot rust en nieuwe ideeën te komen.

Nu kan ik die sfeer ook neerzetten, met Carrē 1711: een jarenlange droom die ik eindelijk verwezenlijkt mag zien.

Ik ontvang u dan ook met veel liefde, toewijding en plezier bij ons stukje Limburg.


 
 

BEAUJEAN

Toen wij in 1992 begonnen met ons eerste vakantiehuis (A gen Dijck, dd. 1670), werd onze missie al snel duidelijk. “Dit huis en haar historie is zo mooi, dat moeten we kunnen delen met anderen,” dacht oprichtster Ans Beaujean. Zo zijn we sindsdien bijzondere vakantiehuizen met dito verhalen aan het verzamelen. Als het bijzonder genoeg is en aan alle Beaujean Vacances standaarden voldoet, dan wordt het aanbod uitgebreid.

En waar Ans Beaujean ooit is begonnen, bewapend met een papieren agenda en een telefoon, heeft ze stokje overgedragen aan haar kinderen en werken we met een voltallig team vanuit ons hoofdkantoor in Gulpen. Alle medewerkers kennen de accommodaties van binnen en buiten! Hierdoor kunnen wij u als klant of huiseigenaar niet alleen de meest bijzondere vakantiehuizen garanderen, maar zeker ook de beste en meest deskundige service voor de prachtige plek die Carrē 1711 te bieden heeft!


 
 

MYRA

Geboren en getogen in het Limburgse Margraten, kan ik nu nog steeds stilvallen bij het beleven van de prachtige omgeving waarin ik me iedere dag begeef. Het is dan ook niets minder dan een privilege om deel uit te maken van het team bij Carrē 1711.

Als communicatiemanager verzorg ik alle (online) communicatie van deze prachtige hoeve. Zo ook een pagina met mooie tips over het prachtige Heuvelland.
Benieuwd naar wat hier te beleven valt, echte Bourgondische gerechten én hoe u een woordje Limburgs leert spreken? Lees dan vooral verder!