BOEK
NU

 
 

PROEVERIJEN

Komt u bij ons een hapje of een drankje proeven? Onze chefs en sommeliers vertellen honderduit over de tapas, bieren en wijnen die ze aanbieden. U hoeft alleen maar te genieten van al dit lekkers!

WIJNPROEVERIJ

Liefde voor wijn, ontdek het tijdens een unieke wijnproeverij! Onze wijnsommelier laat u proeven van diverse landen en combinaties van wijn en spijs.

“Een voortreffelijk georganiseerde proeverij! We hebben afgelopen vrijdag genoten van een heerlijke en gezellige wijnproeverij op het landgoed!
Kortom; een topavond en voor herhaling vatbaar!”

BIERPROEVERIJ

Brouw een uniek biertje tijdens een bierworkshop! Of beleef een unieke proeverij van onze gepassioneerde biersommelier. Altijd een succes en b(i)eregezellig!

“De passie van deze sommelier was enorm groot. Hij is gedreven en weet waar hij het over heeft! Leuk om de combinatie tussen food en bier te ervaren! Een aanrader voor de bierliefhebbers!”

WIJNGAARD RONDLEIDING

Niet alleen Limburgse wijnen evenaren die uit Frankrijk, ook de Limburgse wijngaarden zijn een lust voor de zintuigen! Tijdens de rondleiding waan je je even in het buitenland.

Leer alles over dit vakmanschap en de wijngaard van de wijnmaker zelf. Uiteraard wordt ook de innerlijke mens verwend!