BOEK
NU

 
 

KOOKWORKSHOPS

Creëer zelf een heerlijk gerecht tijdens één van onze interactieve kookworkshops. Maak de ultieme hamburger, de creatiefste cocktail of (deze mag natuurlijk niet missen) de lekkerste Limburgse vlaai!

BURGERWORKSHOP

Beleef een workshop in de Oerkeuken en creëer uw eigen signatuurburger! Een workshop mét wedstrijdelement en pure producten.

“Wat een top workshop, heel goed verzorgd en professionals aan het werk! Mensen die niets hebben met koken hebben tijdens deze workshop hun creatieve en culinaire kant ontdekt!”

SUSHI WORKSHOP

Leer de kneepjes van het sushi vak! Tijdens deze workshop beginnen jullie met een welkomstdrankje, waarna jullie zelf aan de slag gaan.

“Tijdens onze nieuwjaarsborrel hebben wij zelf de sushiworkshop ervaren. De gezelligheid, verse ingrediënten en foodkennis was voor ons de perfecte combinatie! Kortom, een aanrader voor Foodies!”

KOOKWORKSHOP EN FOODSTYLING

Van recepten tot culinaire kunst, food- en moodstyling! Zonde om op te eten? Zeker! Maar perfect voor het ontwikkelen van recepturen en food glamour.

“Deze workshop is nog leuker dan we dachten! Wij hebben de activiteit gecombineerd met de Mobiele Fotocursus. Hierdoor was niet alleen het gerecht maar ook de foto perfect!”

 

VLAAIBAKWORKSHOP

Echte Limburgse vlaaien bakken, dat is pas een mooi uitje! Samen met onze professionele bakker gaan jullie aan de slag om een echte heerlijke Limburgse vlaai te bakken.

“Eind september hebben we een geweldige vlaaibak-workshop gehad, geregeld door Down South. Wij hebben een hele leuke dag gehad!”