BOEK
NU

 
 

FOOD OP LOCATIE

DINERBUFFET

Makkelijk, goed verzorgd en altijd topkwaliteit! Kiezen jullie voor een Italiaans buffet of gaat de voorkeur uit naar een Franse keuken, wellicht Thaise keuken of een echte bourgondische Limburgse tafel?

Graag maken we samen met u een keuze waarna jullie enkel nog de tafel hoeven te dekken voor een heerlijke avond samen.

LIVE COOKING DINER

Wat is er nou lekkerder dan “thuiskomen” en letterlijk aanschuiven bij een heerlijk diner? Samen met de chef bepalen jullie op voorhand het menu en de stijl.

Kiest u voor een 3, 4, 5 of 8 gangen menu of gaat de voorkeur uit naar een wijnspijs proeverij geheel verzorgt door onze chef? Alles kan! Laat de bourgondische verwijnerij maar aan ons over!

LUNCHBUFFET

Aangeleverd op grote schalen brengen wij de lunch bij jullie binnen. Altijd de lekkerste combinaties van streekgerechten en versproducten. Zonder twijfel het mooiste plaatje!

Geniet samen van een uitgebreide lunch met diverse gerechten. Voor jullie weten is het alweer tijd voor een mooie wandeling, meeting of spelletjesmiddag.

 

LIVE COOKING LUNCH

Heerlijk break van de dag waarbij jullie helemaal niets hoeven doen? De heerlijke soep van het seizoen met quiche, de versgebakken broden en een verse salade worden live bereid.

Hierna zult u heerlijk zult genieten van een uitgebreide lunch. De afwas mag u net als het tafeldekken aan onze chef over laten!

ONTBIJTBUFFET

Bereid de tafels maar voor want voor jullie het weten staat het verse ontbijtje op de stoep!
Versgebakken broodjes, steekproducten op de plank en gekookte eitjes…

Het ziet er heerlijk uit en kan zo op tafel gezet worden.
Geniet van het ontbijt en leg een goede bodem voor een dag vol beleving!

LIVE COOKING ONTBIJT

Heerlijk wakker worden en helemaal niets hoeven doen? De geur van versgebakken spek en een kakelvers eitje komt u tegemoet… De versgebakken broden en broodjes worden op de planken gelegd waarna u geniet van een uitgebreid ontbijt.

De afwas mag u net als het tafeldekken aan onze chef over laten!

 

BOODSCHAPPENSERVICE

Zorgeloos genieten, dit vinden wij bij Carrē 1711 heel belangrijk. Uiteraard zijn jullie zelf in de gelegenheid om te bepalen in welke mate wij hier zorg voor dragen.

Bij ons is gesleep met boodschappen niet nodig! Vraag naar uw persoonlijke mogelijkheden en laat uw verrassen door de Limburgse gastvrijheid met een bourgondische knipoog.