BOEK
NU

 
 

BEDRIJFSUITJE

BOER VOOR EEN DAG

Zuid-Limburg staat bekend om haar landelijke omgeving en het boerenleven. We nemen u namelijk mee naar de boerderij. Uw overal hangt klaar en uw laarzen staan op een rij!

Vandaag gaan we de boer op! Dit programma bieden we ook aan voor andere beroepen, zoals barista , bierbrouwer, champagneboer, circusartiest en DJ.

BURGERWORKSHOP

Beleef een workshop in de Oerkeuken en creëer uw eigen signatuurburger! Een workshop mét wedstrijdelement en pure producten.

“Wat een top workshop, heel goed verzorgd en professionals aan het werk! Mensen die niets hebben met koken hebben tijdens deze workshop hun creatieve en culinaire kant ontdekt!”

DROOMMACHINE

Wees de superman of -vrouw voor een ander en laat dromen uitkomen! Het gunnen van iets en je inzetten voor een ander is een sterk middel om je medewerkers te inspireren en leren waarderen.

Het concept richt zich op de persoon achter de werknemer. Bundel je krachten en ervaar misschien wel het gaafste dat je ooit hebt meegemaakt!

GRAFFITI

Wat een creatieve workshop! Laat de kunstenaar in u naar boven komen en maak van een blank canvas een prachtig kunstwerk.

De witte doeken, spuitbussen en beschermende kleding staan al klaar. Welk doel gaan jullie bereiken met deze workshop? Perfect als bedrijfsuitje met een gericht doel of een creatieve insteek.

XXL KETTINGREACTIE

Een unieke activiteit die jullie samenwerking op de proef stelt! Ga aan de slag om een effectieve én bijzondere kettingreactie te veroorzaken.

Verzamel punten met spellen en koop verrassende materialen in onze Toolshop. Tijdens dit stoere event komen ieders talenten aan bod. Creativiteit, behendigheid, een uniek design en samenwerking zijn essentieel!

MUZIEKWORKSHOP

Samen een eigen lifesong opnemen met instrumenten en elementen die voor het grijpen liggen! De doelstelling is niet alleen een toffe opname maken, maar ook dichter bij elkaar komen als team!

“De muziek is een middel om een gezamenlijk doel te bereiken. Een laagdrempelige teamopdracht waardoor communicatie tot stand gebracht wordt!”

 

POPQUIZ

Beleef een strijd tussen verschillende teams met de meest uiteenlopende muziekgenres en een grote diversiteit aan vragen. Een sfeervolle activiteit met wedstrijdelement en vooral veel humor!

Aangevuld met live muziek, spetterende visuals en meeslepende interactie. En wilt u de echte sfeer proeven? Dan zorgen wij voor hapjes en drankjes!

SCHAPEN DRIJVEN

Schapen drijven is HOT! Hoe zorgt u er voor dat uw gedrag het gewenste effect heeft? Dit en nog veel meer maakt het programma ongemerkt tot een leuke communicatietraining!

“Met vriendengroep een middagje schapendrijven gedaan. Veel gelachen en veel actie. En goed geregeld. Tenslotte nog een compliment voor de vlaai achteraf.”

SOCIAL ADVENTURE

Een korte break tussen uw vergaderingen of een effectieve teamtraining waarbij aantoonbaar resultaat geboekt wordt! Maatwerk is het keyword!

“Een geslaagde teambuilding-activiteit gericht op communicatie & vertrouwen.
Super om op ons eigen landgoed de sterktes & zwaktes van collega’s te leren kennen.”

 

TEAMTRAINING DINER

Eten gaat over cultuur, verhalen en bereidingswijze. Stem de gerechten op elkaar af en houd rekening met de planning… en uiteraard het budget.

Onze teamtrainer zal jullie op de proef stellen en handvaten bieden waar nodig! Ga aan de slag met elkaar en zorg voor een perfect eindresultaat, namelijk een diner om je vingers bij af te likken!