BOEK
NU

 
 

DE VERBOUWING

En restaureren, dat hebben we gedaan! De hoeve is volledig onder handen genomen met als doel een unieke vakantiewoning te creëren, middenin het Zuid-Limburgse landschap. De droom was om modern en authentiek te combineren. Uiteindelijk hebben we deze droom werkelijkheid zien worden!

Om dit te realiseren, werd eerst samen met een 3D-tekenaar een beeld geschetst van de wensen en mogelijkheden. Vervolgens werd hier met een constructieve blik naar gekeken. De verbouwing kon beginnen! Alle elementen van Carrē 1711 zijn in eigen beheer verbouwd, waardoor de creativiteit de vrije ruimte kreeg en de mogelijkheden geen grenzen kenden. Met oog op het behoud van oude elementen werd de hoeve zo afgebroken en weer opnieuw opgebouwd. Zo is een moderne hoeve ontstaan met een frisse knipoog naar het verleden.

De gehele rechtervleugel van Carrē 1711 is omgetoverd tot een luxe 36-persoons vakantiewoning met 16 slaapkamers. Iedere slaapkamer beschikt over een eigen badkamer. Twee van deze kamers zijn volledig rolstoeltoegankelijk en voorzien van aangepaste badkamers. Door de inpandige lift is de tweede verdieping toegankelijk voor gasten in een rolstoel.

In de vakantiewoning vindt u een grote leefruimte met open keuken, prachtig kookeiland en lange tafels om met de gehele groep samen aan te dineren. Naast de eetkamer bevindt zich de gezellige zitkamer. Daarnaast is de vakantiewoning voorzien van een professionele horecakeuken met een koelcel, vrieskast, Rational Horeca combisteamer en zelfs een horecawasstraat! Een feestje voor grote gezelschappen en kookliefhebbers!

Meer beelden zien van onze hoeve? Houd onze social media in de gaten!

De verbouwing 1#

Tekenen, Verhuizen, Plannen, Slopen & Verbouwen! Neem een kijkje achter de schermen tijdens de verbouwing van Carrē 1711! Giulia Vinken neemt jullie graag mee in het avontuur dat Carrē 1711 heet! Volg de verbouwing op de voet en ontdek alle ups and downs binnen het verbouwen. Vanaf 1 juni 2021 zal de oude carré boerderij officieel geopend worden, waarbij de koestal een recreatieve functie krijgt! Het perfecte vakantieverblijf in het Zuiden. Geniet van het heuvelland en de luxe die Carrē 1711 te bieden heeft; 16 slaapkamers, 16 badkamers, een lift en een ruime horecakeuken! 👷🔨


De verbouwing 2#

Carrē 1711 is aan het volgende project begonnen, namelijk het storten van de vloeren en het constructief wijzigen van de eerste verdieping. De verbouwing is vanaf nu écht in de opbouwende fase. Blijf dit bouwproject volgen en word op de hoogte gehouden van alle vorderingen. Carrē 1711 neemt jullie juist op de dag van de bouw graag mee behind the scenes!


De verbouwing 3#

De tijd vliegt voorbij… dus tijd voor een nieuwe vlog. Dit keer een langere video… Namelijk over het dak! Bouwen in eigen beheer betekent veel keuzes, dilemma’s en doelstellingen met de juiste mensen op de juiste plek! Een mooie samenwerking waarbij ons eigen Carrē 1711 team samen met het team van Roy Schaefer Wiro Dakwerken dit prachtige project fixten! Een indrukwekkende klus, met oog voor behoud en detail…