BOEK
NU

 
 

ACTIEF BELEVEN

YOGA

Last bij het terugvinden van de balans in hoofd en lichaam. Word weer helemaal zen tijdens een (online) yogasessie waarbij alles draait om balans en ontspanning. Een populaire en stoere aanpak die aansluit bij een healthy lifestyle van sterke carrièremannen en -vrouwen. Create the best state of mind!

V.A. € 34,95 P.P. EXCL. BTW


 
 

GROTTENTOCH

Een spannende, avontuurlijke en gezellige doolhoftocht in de Mergelgrotten.
Deze tocht zit vol met verrassingen en opdrachten. Samen met uw groep gaat u op pad in de labyrintachtige mergelgangen. U gaat op zoek naar nieuwe opdrachten en hindernissen zoals een bootoversteek, oriëntatieopdrachten en andere verrassende problemen en puzzels!

“Het was een erg leuke ervaring om zo in de grotten te lopen. Het parcour in het donker was spannend maar goed voor de samenwerking van de jongeren. Al met al een superleuke activiteit!!”

V.A. € 34,95 P.P. EXCL. BTW


 
 

SOCIAL ADVENTURE

Een korte break tussen uw vergaderingen of een effectieve teamtraining waarbij aantoonbaar resultaat geboekt wordt! Rekening houdend met de kaders van het bedrijf of de beoogde doelstelling stemmen onze trainers het programma af op uw team. Maatwerk is het keyword voor dit evenement!

V.A. € 69,95 P.P. EXCL. BTW


 
 

SCHAPEN DRIJVEN

Schapen drijven is HOT! Tijdens dit unieke programma weerspiegelen de Bordecollies uw gedrag. Hoe zorgt u er voor dat uw gedrag het gewenste effect heeft? Dit en nog veel meer maakt het programma ongemerkt tot een leuke communicatietraining!

V.A. € 29,95 P.P. EXCL. BTW


 
 

BOER VOOR EEN DAG

Zuid-Limburg staat bekend om haar landelijke omgeving en het boerenleven. We nemen u namelijk mee naar de boerderij. Uw overal hangt klaar en uw laarzen staan op een rij!

Vandaag gaan we de boer op! Dit programma bieden we ook aan voor andere beroepen, zoals barista , bierbrouwer, champagneboer, circusartiest en DJ.

V.A. € 49,95 P.P. EXCL. BTW


 
 

HIGHLAND GAMES

Sportief, actief en so much fun! Ga met uw clan voor de winst tijdens diverse activiteiten. De ultieme sfeer creëren we met whisky en vuurkorven.

De Highland Games bieden we aan vanaf € 34,95 p.p. excl. BTW.


 
 

MOUNTAINBIKE TOCHT

Op een mountainbike ervaren jullie het Limburgse landschap optimaal. Uiteraard zoeken we de mooiste routes uit. Geniet van het adembenemende uitzicht!

De mountainbike tocht bieden we aan vanaf €34,95 p.p. excl. BTW.


 
 

SURVIVAL AND ADVENTURE

Grenzen verleggen tijdens een adventure programma aan de rand van Maastricht! Abseilen, tokkelen, indianenbrug en een touwbaanparcours vormen een sportieve survivalmiddag voor jong en oud!

V.A. € 49,95 P.P.EXCL. BTW