BOEK
NU

 

Kom en vier Moederdag met ons!

Jullie zijn van harte uitgenodigd voor een betoverende Moederdagviering vol liefde, lachen en herinneringen! Op deze speciale dag hebben we voor jullie en jullie geliefden een scala aan activiteiten om uit te kiezen!

High Tea of Picknick? De keuze is aan jou!

Geniet van een luxueuze high tea met een overvloed aan smaken of kies voor een ontspannen picknick. Beide in de buitenlucht omringd door de pracht van de natuur en boerderij. Wat je voorkeur ook is, we zorgen ervoor dat je smaakpapillen verwend worden en je hart verwarmd wordt!

Uiteraard worden jullie verwelkomd met een heerlijke aperitiefje dat in de prijs is inbegrepen. En willen jullie deze mooie dag vastleggen? Dan kunnen we een gezamenlijke foto maken.

Zowel High Tea als de Picknick wordt geserveerd aan een tafel.

Wij bieden ook Picknick en High Tea aan voor kinderen t/m 12 jaar. Kinderen tot 6 jaar zijn gratis!

Speciale activiteit voor moeder en kind, jong & oud!

Kom samen en laat jullie creativiteit tot bloei komen door samen te schilderen met kwast en verf. Ontdek verrassende mogelijkheden en creëer iets unieks voor in huis.

Wandelarrangement: Ontdek de schoonheid van de natuur!

Of kies voor een speciaal samengestelde wandelroute, compleet met een verfrissende drankje en lekkers voor onderweg. Ervaar samen een onvergetelijke dag vol avontuur en verbondenheid.

Voor het bestellen van de tickets en de prijzen verwijzen wij je naar de volgende link.

We kijken ernaar uit om deze bijzondere dag met jullie te delen!

Met liefde, Team Carré 1711 & Down South Events